Магия за богатство: Настройваме мозъка си да бъде позитивен и

...
 
Магия за богатство: Настройваме мозъка си да бъде позитивен и
Коментари Харесай

Магия за богатство: как да се отървете от вътрешните нагласи, които блокират финансовия

 

Магия за благосъстояние: Настройваме мозъка си да бъде положителен и се отърваваме от неприятните привички, които ни пречат да забогатеем.

 

Как оценявате финансовото си положение? Според статистиката през последните години нараства броят на хората, които са недоволни от стандарта си на живот. Пандемията добавя скептицизма – по публични данни през миналата година приходите ни са намалели, а разноските са се нараснали. Но зависи освен и не толкоз от външни условия. Повечето от аргументите както за триумфа, по този начин и за неуспеха се крият в нашия темперамент, привички, обичаи.

 

В тази публикация ще ви разкажем какво пречи на идването на благосъстояние в живота ни.

 

Навици, които ви пречат да забогатеете

Лошите привички не се отнасят единствено до и алкохола. Вътрешните настройки, които в миналото сме прибрали някъде и по някаква причина носим със себе си, също се приписват на зависимости.

 

Какво ни пречи да забогатеем:

Страхове от всевъзможен тип., че няма да се получи, боязън от наказание на другите и даже боязън от триумф!

Мързел и отсрочване. Като цяло мързелът е защитна реакция на тялото към нуждата от осъществяване на безсмислени дейности. Но и табиет. Включва се, като предписание, преди да направи нещо огромно, ново или неприятно.

Навикът за отсрочване или синдромът на отсрочения живот.  Ярък образец, когато си споделяме: „ Ще нося тази рокля/сако/бижута за най-тържествен мотив ”, „ Ще изпратя автобиография в мечтаната компания, когато натрупам опит ”. В резултат на това с годините на очакване роклята става дребна, а мястото в мечтаната компания се заема от някой различен.

Ревност, рецензия, недоволства и злословия. Тези дупки също източват доста време и сила. Вместо да се концентрираме върху задачата си и да бързаме към нея, без да се обръщаме обратно, ние започваме да търсим извинения за какво това е невероятно. В резултат на това живеете един ден – ние не спестяваме пари, не влагаме в образованието си, не планираме авансово.

Богатите хора постоянно играят дълго и пред кривата, залагайки на напредък и вероятности.

 

6 съвета да се отървете от отрицателните вярвания

Залепете по целия апартамент – върху огледалото, хладилника, вратите – стикери, напомнящи за вашите стремежи, хрумвания, които желаете да осъществите. Говорете с хора с по-напреднали финансови вероятности най-малко няколко часа всяка седмица. Можете да се консултирате с някой сполучлив човек, да отидете на образование за, да зададете въпроси на по-заможен другар. Уговорете си час с добър психолог или по-добре – за цяла поредност от съвещания. Преработете старите си контузии и наложени вярвания. Прочетете повече мотивационни книги. Гледайте телевизионни излъчвания за живота на богатите хора. Разбира се, това е фантастика, само че всякога, когато ще се потопите в различен живот и ще опитате облика на сполучлив човек, свикнете с нова роля. Обградете се единствено с хора, които имат вяра във вас. Провеждайте всекидневен психотренинг „ Състояние на спечелилия “. Спомнете си обстановки от живота, когато сте вярвали, че няма нищо невероятно. Влезте в това положение, изживейте го още веднъж и още веднъж и отидете на работа, запазвайки този послевкус.

Какво ще се промени след една седмица, в случай че следвате тези препоръки

Ако следвате изброените нагоре препоръки, в границите на една седмица ще забележите по какъв начин ще се промени стойката ви – ще спрете да се прегърбвате в опит да избягате от всички във вътрешното си леговище. Освен това ще почувствате по какъв начин се чувствате по-комфортно в общуването с другите. Ще се отворите от нова страна и ще станете по-малко уплашени и съмнителни. Също по този начин ще се изненадате, че сте почнали да получавате повече похвали, а с тях и нови благоприятни условия, които ще ви донесат шанс и с времето пари.

 

Има ли връзка сред настроението и паричната сила?

Как да подобрите настроението си и да привлечете пари? Казват, че усмихнатите и положителни хора са по-щастливи, получават повече благоприятни условия от ориста. Най-често повода е, че наподобяват по-привлекателни за другите, които стартират да протягат ръка към тях и да им вършат разнообразни оферти.

Когато човек е в положително въодушевление, вниманието и интуицията му се усилват. Следователно в това положение има по-малък късмет да пропуснете преференциална оферта или повече благоприятни условия да привлечете шанс към себе си. Само ние самите направляваме настроението си. За да научите по какъв начин да извършите това, настройте тревога да звъни на всеки 2-3 часа и следете прочувственото си положение. Ако вибрацията падне, припомнете си още веднъж нещо положително, влезте още веднъж в положението на победител и го задръжте допустимо най-дълго. Проследявайте мислите си постоянно.

 

Как да идентифицираме комплексите и да се отървем от тях

Комплексите са присъщи на безусловно всеки душевен здрав човек. Основното е, че те не пречат сериозно на нашето развиване и напредък. Ето какво можете да извършите, с цел да идентифицирате и последователно да отработите своите комплекси:

направете лист с качествата и характерностите, които смятате за свои недостатъци; намерете образци за сполучливи хора със същите дефекти като вашите (или може би по-лоши); анализирайте какви висоти са достигнали; опитайте се по образеца на авторитетни за вас хора да превърнете комплекса си в преимущество.

Да предположим, че човек се срами от дребния си растеж и доста страда, че на концерти в никакъв случай нищо не се вижда откъм гърба на стоящите начело, проблематично е да доближи нещо, което е над равнището на очите, а близките от време на време не са съществени. Вместо да преглеждате тези мисли и да се спирате на това, което не може да бъде променено, по-добре е изцяло да преосмислите метода към себе си.

Например, в случай че приказваме за жена, радвайте се, че има повече подбор от облекла за дребнички дами, че мъжете по-често се влюбват в „ дребните сантиметри “. Ако всичко това наподобява неуместно, ето по-сериозен мотив – ниските девойки са по-малко податливи на болести, свързани с нарушавания на кръвообращението, и са по-издръжливи.

Ако комплексът са килограмите. Помислете за подобен сполучлив модел plus size като Ашли Греъм или други дами, които са по-пълни като вас, само че знаят по какъв начин да се показват и да накарат милиони хора да се възхищават на формите им. Сега е моментът, когато характерността се цени. Ако ви е комфортно в тялото си, няма потребност да се срамувате от това, в случай че не, можете да се обърнете към диетолог или да отидете на фитнес, с цел да постигнете мечтаната форма.

 

Разбираме, че всичко това просто звучи просто. Всъщност ще са нужни доста старания, с цел да разгледате вашата неповторима хубост. Но си коства! Веднага щом откриете пътя към себе си, вие сигурно ще стигнете до триумфа, към който се стремите, тъй като самосъзнанието и себереализацията са тясно преплетени.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР